avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venitul complementar din pensia de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venitul complementar din pensia de handicap

Va salut. Am pensie de handicap, pana acum gradul 2, incepand de anul acesta gradul 1. Stiu ca in pensia de handicap este inclus si acel venit complementar care a inceput sa se dea dupa ce romtelecom nu a mai vrut sa ofere acele minute gratuite pt cei cu handicap. Pana acum ceva ani stiu ca acestia se dadeau special doar pentru romtelecom, as dori sa stiu daca a ramas la fel si in ziua de azi. Adica mai pe romaneste, as dori sa scot telefonul fix deoarece sunt sunat zilnic de diverse firme, sondaje, etc si m-au cam plictisit dar vreau sa stiu daca acest lucru imi va afecta pensia in sensul in care nu mi se mai va acorda acel venit complemetar de 91 lei sau cat este?
Cel mai recent răspuns: deeaa5 , utilizator 18:02, 3 Februarie 2015
tatal meu are pensie de invaliditate de 266 ron si 84 ron indemnizatie sociala pentru pensionari, in total 350 ron. In aceste conditii este obligat la plata taxei radio-tv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate jeandaniel99 jeandaniel99 Cum obtin pensia de invaliditate?Am 42 ani .Am handicap accentuat cu decizia primita acum 3 zile de la comisia de expertiza a persoanelor cu handicap.Boala a ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. 1 invaliditate - handicap accentuat ccostras ccostras Pentru o persoana iesita la pensie din MAI in 2001 ca pensionar gr 1 de invaliditate(cancer osos cu amputatie picior de deasupra genunchiului, probleme ... (vezi toată discuția)
Pensionare persoana cu handicap gr. 2 permanent, salariat, 23 ani vechime Dorel1969 Dorel1969 Buna ziua ! Am 44 ani , barbat, si 23 ani vechime, din 1988 din iulie; handicap gr2, permanent, data ivirii handicapului, congenital ! Cand ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)