avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare teren

Am si eu urmatoarea problema. In trecut, cand se dadeau terenuri pentru tinerii casatoriti, parintii mei au luat un teren de la primarie, au primit autorizatie de constructie pentru casa, insa nu au facut acte pe teren. Acum au dorit sa isi faca acte insa primaria nu vrea sa le mai dea terenul. Ce se poate face in aceasta situatie?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Probleme teren primit de la primarie pe adeverinta unei rude ContSters366887 ContSters366887 Buna ziua, In 1994 eu si mai multi tineri casatoriti cu copii si fara mijloace am primit locuri de casa de la primarie de cam 1200mp in mediul rural. N-am ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 sanduatina sanduatina Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)