avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare imobil Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare imobil Legea 10

Buna seara ! As vrea sa stiu care este procedura legala ulterioara emiterii unei Dispozitii de retrocedare a unui imobil teren cu obligatia de a restitui despagubirile incasate de beneficiar in anul 1966 Legea 10/2001). Cine se ocupa de calcularea sumei de bani la valoarea actuala ? Trebuie avizata Dispozitia de ANRP? Etc.
Va mutumesc

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 Basil Basil Recent am aflat de pronuntarea TMB prin care este aprobata cererea mea de obtinere a despagubirilor pentru casa parintilor care a fost demolata in anul 1982 ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)
Retrocedare imobil si teren legea 10 nerezolvata ! CT12VVV CT12VVV Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de ... (vezi toată discuția)