avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anulare alocatie ptr. copil din Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anulare alocatie ptr. copil din Romania

Doresc sa lichidez alocatia fiului meu din romania deoarece beneficiez de alocatia statului germania
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:08, 12 Martie 2014
Solicitati acest lucru la Primaria din Romania unde ati depus initial actele pentru alocatia de stat pentru copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat Florygociu Florygociu Buna ziua am o problema cu alocatie de stat. In acest moment eu nu mai beneficiez de alocatie deoarece am renuntat la ea pentru a o lua din Germania lucru care ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene. caz urgent : va rog sa ma ajutati !! monicakrueger monicakrueger Eu sunt cetatean roman ca si fiul meu in varsta de 17 ani. In urma cu 5 ani m-am casatorit cu un cetatean german. Copilul studiaza in Romania. In fata ... (vezi toată discuția)
Alocație de stat pt.copii olteandenisa olteandenisa As dori sa stiu exact dacă este legal ca un copil (minor)care frecventeaza cursurile școlare in România poate sa beneficieze de alocatie de stat pt.copii ... (vezi toată discuția)