Buna ziua! Un prieten de-al meu a facut un imprumut in banca, a platit la banca in fiecare luna pana anul trecut cand a ramas fara loc de munca aproximativ jumatate de an. De cand s-a angajat din nou banca ii opreste tot salariul. A sunat la banca, a fost si la sucursala iar cei de acolo i-au zis ca ei nu voi recuperatori,nu ii intereseaza. Au voie sa faca asa ceva si sa-i opreasca tot salariul?
Imi puteti spune ce as putea sa fac in aceasta situatie? Problema este ca opreste tot salariul, nicidecum 1/3 din salariul sau 1/2 din suma.
Multumesc!
”De cand s-a angajat din nou banca ii opreste tot salariul”
S-a oprit fonduri disponibile din contul curent. Nu au luat ”tot salariu”. In cazul in care prietenul are un nou job, exexutorul trebuie sa pune proprire la sursa (adica direct la angajator, nu la banca). Orice suma de bani care intre in contul curent - daca nu exista proprire la noul angajator- este liber de luat de banca (conform contract de credit).
Poprire
andreeasebi88
Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci.
În cursul ... (vezi toată discuția)