Privind contabilitatea unei agentii de turism , in legatura cu facturile de euro cum se inregistreaza in contabilitate..la ce curs ca nu pot inregistra in euro in programul de contabilitate , trebuie inregistrata in lei suma din factura.Se face transformarea la cursul zilei in care este factura sau la cursul din ziua precedenta?Dc eu am o factura din 05.03.2014 inregistrez la cursul din 04.05.2014 sau 05.03.2014?La fel si facturile emise cand le inregistrez dc am o factura emisa 10.03.2014 la ce curs in lei la cel din 10.03.2014 sau 09.03.2014?
Facturare
genigeni
Buna ziua,
Daca intocmesc o factura negociata in euro, la ce curs facturez aceasta factura? Dati-mi baza legala va rog....am facturat la cursul bnr si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.