avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Romtelecom, problema
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Romtelecom, problema

Buna seara,

Am o problema cu compania Romtelecom, acum un an si ceva mi-am reziliat contractul, si ca sa imi rezilieze contractul a durat cam aproximativ 3 luni, in loc de o luna, iar in aceste 3 luni mi-a venit de plata 350 lei..si de un an incoace ma tot ameninta telefonic ca ma da in judecata daca nu platesc, ma suna acum vreo saptamana sa ma prezint in data cu tare la ora cu tare, la tribunal. Nu doresc sa le platesc, pentru ca platesc niste servicii pe care nici nu le-am folosit in acea perioada, si in plus nici nu prea am de unde.

Se poate sa ma dea in judecata? Ce am citit si din alte informatii am aflat ca nu poate, doar ma streseazasa le dau banii.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrei9208 , utilizator 19:00, 12 Martie 2014
Ati depus cerere de reziliere si aveti dovada depunerii cu nr de inregistrare ?Ati depus cererea inainte de expirarea duratei contractuale ?
Va pot da in judecata ca doar nu le-o fi rusine. Daca se hotarasc in acest sens, va trebui sa va prezentati la proces pt a va apara.

Daca figurati in evidenta operatorului de telefonie cu debite,cu scopul legitim de recuperare,
acesta poate desfasura demersuri inclusiv in instanta de judecata pentru obtinerea initial de hotarare judecatoreasca favorabila pentru a carei executare ulterior,poate apela la executor judecatoresc
Toate aceste demersuri ale operatorului de telefonie pot avea consecinta obligarii dv la plati suplimentare cheltuieli de judecata si de executare
Aveti dovada rezilierii contractului la data depunerii cererii ?
Rezilierea unilaterala a contractului se poate realiza numai cu respectarea clauzelor legal prevazute in contractul incheiat cu operatorul de telefonie
Pentru a va edifica asupra situatiilor si conditilor de reziliere unilaterala,studiati contractul
Practic, nu ma ameninta ROMTELECOM, ma ameninta o companie de recuperatori.

Eu primesc de un an si ceva tot felul de mesaje si telefoane, cum sa te cheme in instanta prin demersurile astea? Amenintari telefonice si prin mesaje...

Nu am nimic de inregistrare pentru reziliere, ei m-au pus sa trimit o declaratie de rezilere prin fax catre ei, atata tot.

Nu inteleg un lucru, daca eu cand am facut acel contract cu ei, nu am semnat absolut nimic ca eu am bani in permanenta sa le platesc serviciile, cum ma poate da in judecata? Asa a patit si un prieten cu compania Orange, tot la fel il ameninta, si dupa 4 ani s-a prescris sau nu stiu ce mi-a zis, si nu mai are ce sa ii faca...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
Andrei9208, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract telefonie mobila Vreau sa reziliez contractul cu Orange deoarece nu am semnal unde locuiesc si am patru abonamente. Cei de la Orange imi tot spun ca trebuie sa platesc in ... (vezi toată discuția)