Buna ziua am si eu o nelamurire in ceea ce priveste concediu pre-post natal .
Sunt angajata la doua firme (jumate de norma la fiecare) si as dori sa raman in concediu prenatal de la una dintre firme iar la cealalta sa imi continui activitatea atata timp cat sarcina imi permite. Indemnizatia crestere copil o sa o iau de la firma unde vreau sa imi continui activitatea pentru ca acolo am mai mult de un an de vechime. intrebarea mea este cele 42 de zile de concediu obligatorii dupa sarcina trebuiesc luate de la firma de la care o sa beneficiezi de indemnizatia crestere copil? Daca raman in concediu prenatal de la una din firme imi pot continua activitatea la cealalta?
Va multumesc.
1. Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) nu o luati de la niciuna din firme, ea este platita de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).
2. Pe perioada cat beneficiati de indemnizatie pentru CCC trebuie sa suspendati toate contractele individuale de munca (CIM) pe care le aveti.
3. - Legislatia in materie nu prevede ca pe perioada cat beneficiati de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) nu puteti obtine venituri din alte surse.
- Adica se pare ca ati putea sa fiti in concediu de maternitate la o firma dar sa activati la cealalta firma.
- Pentru aceasta ar trebui sa intrebati mai bine la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) cea care aproba si suporta plata indemnizatiei pentru concediul de maternitate.