avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de lucru inegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de lucru inegal

Buna seara!Va rog, lamuriti-ma in legatura cu o problema.Daca am 2 salariate angajate cu timp partial de 4 ore/zi, iar programul lor este de la 8-12 pentru o salariata si de la 16-20 pentru cealalta. Se considera program de lucru inegal? Trebuie specificat in CIM? In ROI? Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 12 Martie 2014
Nu este program de lucru inegal.

Atat in c.i.m., cat si in reg.intern va trebui sa fie prevazut programul de lucru pentru salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea cim prin roi FRD FRD Se poate modifica un CIM daca este prevazut programul de lucru dupa cum urmeaza:8ore/zi 40 /saptamina cu 2 zile de repaus de regula sambata si ... (vezi toată discuția)
Control itm suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru Vivr33 Vivr33 Buna ziua, Daca am un angajat care va avea durata timpului de lucru de 40 ore pe saptamana impartite dupa cum urmeaza: 4 zile a cate 7 ore si jumatate si o ... (vezi toată discuția)