avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere sub interdictie + Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere sub interdictie + Succesiune

Tatal meu a murit. Mama mea este pusa sub interdictie (are Alzheimer) si prin aceeasi sentinta sunt numit eu tutore. Sunt unicul lor fiu. Ma intereseaza daca pot eu sa administrez un cont din banca al tatalui meu (intreaga suma de bani) dupa efectuarea succesiunii, avand in vedere ca eu detin o patrime si mama mea trei patrimi? Aceeasi intrebare in cazul unui cerificat de trezorerie, doar ca in acest caz mama mea este imputernicit pe acest cerificat?

Alte discuții în legătură

Vanzare cu acordul autoritatii tutelare raluca_pr raluca_pr Buna ziua, speta...mama vitrega a tatalui meu este pusa sub interdictie din cauza bolii de care sufera (alzheimer), tatal meu fiind numit tutore al ei. Ea se ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)
Succesiune după tata f_oly f_oly Buna, am o nelămurire cu o succesiune, tatăl meu a murit acum 2 ani mai exact in 19 Ianuarie 2016, tata avind o parte din avere 1/4 la casapărinților lui , ... (vezi toată discuția)