Buna seara,
Angajatorul m-a instiintat ca mi se va incheia un act aditional la contractul de munca prin care semnandu-l ma voi obliga sa platesc contravaloarea unui curs-1000 euro in cazul in care voi demisiona inainte de implinirea unui an de la semnarea actului aditional.Ce sansa am sa semnez actul aditional si sa plec totusi fara sa platesc acest curs.Mentionez ca am fost propusa si nu am cerut sa fac cursul.
Multumesc anticipat
Pai vedeti, dragoste cu sila nu se poate, desi legea este de partea dvs. Chiar daca veti castiga un eventual litigiu in instanta (sunt toate sansele), oricum apoi va trebui sa plecati de acolo. Deci ... ce discutam aici?
Formarea profesională iniţiată/propusă de angajator nu înseamnă că îi obligă pe salariaţi să o şi urmeze.
Salariaţii trebuie să vrea să urmeze această pregătire.
Multumesc mult pentru raspunsuri,dar intrebarea mea era :,,Ce sansa am sa semnez actul aditional si sa plec totusi fara sa platesc acest curs"...am nevoie de un loc de munca ,deci voi semna,dar daca totusi intr-un an de zile -sa zicem ca se schimba ceva...nu stiu exact ce...dar daca imi voi gasi un alt loc de munca,chiar nu exista nici o sansa sa plec de aici fara sa platesc?????
Dumneavoastra ce m-ati sfatui sa fac???sa nu semnez???
Multumesc inca o data.