avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie stationare trecere pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie stationare trecere pietoni

buna seara. am primit astazi un telefon de la Politia Romana c-am fost filmata in timp de stationam pe o trecere de pietoni, asteptand o livrare de mancare, si ca am reusit sa plec inainte ca ei sa apuce sa ma notifice, si ca voi primi prin posta amenda.
intrebarea mea este, ce se intampla daca amenda trimisa la posta nu gaseste pe nimeni -le-am spus ca la adresa din bulletin nu sta nimeni si m-am oferit sa le dau adresa corecta, dar n-au vrut.
pot pati ceva, daca semneaza cineva in locul meu de primire, vreun vecin ?
cum aflu cand a fost trimisa, de fapt, aceasta amenda, ca sa o platesc, aveti vreo idee ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:03, 13 Martie 2014
Cel mai bine este sa va ajute un vecin, sa urmareasca cutia postala sau daca va afiseaza pv-ul pe usa. Puteti vorbi si cu lucratorul postal care imparte corespondenta. Mai puteti urmari periodic la administratia financiara dar pierdeti dreptul de a plati 50% din minim.
Oricum mi se pare ciudat ca v-au sunat. De unde au avut nr. dvs. de telefon? Politia nu prea suna in astfel de cazuri. Mie sincer mi se pare o farsa.
Daca nu mai locuiti la adresa din buletin trebuia sa va faceti mutatia. Asa ca cel mai bine este sa faceti tot posibilul ca sa intrati in posesia plicului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv prin posta -Christian- -Christian- Buna ziua. Intrebare : unde ma pot interesa daca exista un pv intocmit pe numele meu ? nu m-a oprit nimeni, banuiesc o abatere, dar nu sunt sigur. voi pleca ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Problemă plicuri la adresă veche icatalin94 icatalin94 Buna ziua, Am o întrebare la care aș vrea un răspuns dacă se poate. Eu stau cu chirie într-o garsonieră. Cel care a stat înaintea mea este pensionar ... (vezi toată discuția)