avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit nerambursat
Discuție deschisă în Executare silită

credit nerambursat

Buna ziua,
As dori si eu o consultatie in domeniul bancar. Am un credit pentru nevoi personale, de cca. 20.000 ron, pe termen de 7 ani pe care nu l-am garantat cu nimic.
In ultimele 3 luni am ramas fara servici si nu am mai achitat ratele.
Mentionez ca eu nu detin niciun bun pe numele meu (casa, masina, etc).
As vrea sa stiu ce mi se poate intampla in cazul in care nu mai am cu ce sa achit ratele o oarecare perioada. Cum se poate indrepta banca impotriva mea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 15:17, 25 Aprilie 2009
Daca inca nu exista, stiu ca va exista o reglementare prin care cei afalti intr-o asemenea situatie vor fi obligati sa lucreze , facanduli-se poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua ! Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti Problema: Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Restante credite valicordos@yahoo.com valicordos@yahoo.com Am facut in anul1995 un credit bancar de nevoi personale de 10,000 Ron credit (fara garantii) din care am achitat regulat ratele pina in 2010 cind datorita ... (vezi toată discuția)