avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intrebare - masini istorice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intrebare - masini istorice

Care masini sunt considerate istorice?.si aici ma refer de la cati ani vechime.
As dori sa stiu aflu aceasta deoarece am vazut ca s-a facut un amendament la taxa de mediu, pentru prima imatriculare.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:45, 13 Martie 2014
Pentru a se incadra la masini istorice trebuie sa se fi incetat de 30 de ani fabricatia modelului respectiv dar nu am cunostinta de unde se pot afla astfel de informatii, probabil de la producator.
Mai exista si o facilitate cu privire la impozit ptr masinile istorice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina mai veche de 30 ani ciprian268 ciprian268 buna ziua poate ma lamureste si pe mine cineva ... am un mercedes 123 motor 2.4 diesel an fabricatie 1982 ,este o masina funerara(dric) ,la care ii platesc ... (vezi toată discuția)
Autoturisme istorice comsadumitru comsadumitru De la ce vechime incepand nu se plateste timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)