avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic competente - domeniul legislativ
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic competente - domeniul legislativ

buna, am intrebari practice, va rog nu ma trimiteti la articole de legi, speta este urmatoarea Consilier juridic debutant la primarie comunala, ce legi trebuiesc aprofundate mai bine, pe ce sa se axeze, cele mai frecvente probleme intalnite in practica consilierului juridic, sa nu se apuce cel debutant sa invete toate legile insuficient de bine, mai bine se axeaza pe cele cu care va lucra si le va intalnimai des. Astept raspunsuri de la persoane in cauza eventual consilier juridici cu vechime care ma pot indruma, ce competente au in cadrul primariei ce legi ma sfatuiesc sa aprofundez, lucrui , probleme practice pe care le intalnesc zi de zi intr-o primarie, ce acte trebuie sa intocmeasca, catre alte institutii etc. etc. orice mica informatie practica ma poate ajuta. Contez pe ajutorul vostru.persoana in cauza nu are de la cine sa afle informatii ,... banale pentru cei cu experienta si pretioase pentru un debutant. cand nu ai profesionisti bun in jurul tau
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 22 Martie 2014
1. Legea nr.215/2001 - a administratiei publice
2. Legea nr.53/2003 - Codul Muncii
3. Legea nr.554/2004 - a contenciosului administrativ
4. Legea nr.544/2001 - privind liberul acces la informaţiile de interes public
si mai sunt .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic la primarie branyeucristi branyeucristi Buna tuturor! Voi incepe sa lucrez ca jurist intr-o primarie si nu prea stiu cu ce probleme ma voi intalni fiind absolvent,deci practica zero.Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la primarie palomita palomita Am terminat de curand Fac. de drept si as avea posibilitatea sa ma angajez pe o perioada determinata, cat timp jurista este in concediu de crestere al ... (vezi toată discuția)
Jurist la primarie alexutzu231991 alexutzu231991 urmeaza sa fiu jurist la o primarie in mediul rural ce trebuie sa invat si la ce trebuie sa ma astept ?.am terminat facultatea de drept dar la fr si nu prea ... (vezi toată discuția)