avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal sau nu?

buna ziua
acum 3 zile am fost victime unui accident de circulatie eu sotia si fiica mea din care masina noastra a fost distrusa total insa noi cu mare noroc am scapat cu bine la modul ca nu avem nimic rupt doar hematom la cap taieturi la maini si la mine dureri groaznice la piept si picioare care se accentueaza pe zi ce trece.
pb este ca doctotul de la urgente a zis ca o sa scap de dureri in 2-3 saptamani
persoana care nea lovit , o femeie avea 0,53 la suta in aer expirat nu a oprit la stop si ne - facut praf iml ne-a dat 5 zile mie sotiei 4 si fetitei 3 zile de ingrijiri
ce pot face
eu nu o pot lasa sa scape nepedepsit , daca era 0 la suta alcool asta era o lasam in pace dar fiind asa beata nu vreu sa scape basma curat
ce pot face eu?
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 16:11, 13 Martie 2014
Buna ziua,
Va trebui sa formulati plangere penala la politia pe raza careia a avut loc accidentul.
La IML nu va pot da dumneavoastra doar 5 zile.
poate acum dar cu actele medicale de la doctorul curant mergeti si refaceti certificatul de la IML
Va puteti constitui si parte civila.
0.53 in aer e 1 in sange,deci dosar penal.angajati avocat si puneti in miscare lucrurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 am facut explozie la 300 m de domiciliul in care trebuia sa merg sa vad meciul dintre craiova si o alta echipa.am lasat masina pe avari cat mai in dreapta dar ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)
Prins sub influenta bauturilor alcoolice dragusinpaul dragusinpaul Salut , am o problema si nu stiu niciun raspuns am fost prins sub influenta bauturilor alcoolice in aerul expirat am avut 0.47 vreau sa stiu si eu ce se va ... (vezi toată discuția)