avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fara diploma de bac pe post de operator schimb valutar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fara diploma de bac pe post de operator schimb valutar

buna ziua,
se poate angaja fara dilpoma de bac pe un post de operator schimb valutar?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 13 Martie 2014
In general, pentru Operator ghiseu birouri de schimb se solicita studii medii.

Studii medii liceale. Absolvent de liceu cu si fara diploma de bacalaureat.
Din dispozitiile Legii 1/2011 rezulta ca studiile medii liceale pot fi detinute de persoane absolvente ale invatamantului liceal, studiile fiind finalizate cu diploma de bacalaureat sau cu diploma de absolvire.
Sursa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii folie folie Buna ziua. as dori si eu sa va adresez o intrebare cu privire la studii!Am terminat liceul fara diploma de bac, apoi am urmat scoala postliceeala cu diploma . ... (vezi toată discuția)
Ajutor programator fara diploma de bac VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna As dori sa stiu daca o persoana care nu are diploma de bacalaureat, poate fi incadrata ca si ajutor programator. Are finalizat liceul dar fara diploma ... (vezi toată discuția)
Incadrare maj maj daca o persoana a absolvit 12 clase fara bacalaureat poate ocupa functia corespunzatoare cor 331305? Din ce am mai citit consider ca da ,dar nu sunt sigur (vezi toată discuția)