avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii medii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii medii

Buna ziua. as dori si eu sa va adresez o intrebare cu privire la studii!Am terminat liceul fara diploma de bac, apoi am urmat scoala postliceeala cu diploma . Intrebarea mea este cum sant considerata cu studii medii sau gimnaziale? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nell71 , utilizator 14:15, 9 Octombrie 2021
"Din dispozitiile Legii 1/2011 rezulta ca studiile medii liceale pot fi detinute de persoane absolvente ale invatamantului liceal, studiile fiind finalizate cu diploma de bacalaureat sau cu diploma de absolvire.

Absolvenţii învăţământului liceal primesc diploma de absolvire şi foaia matricolă, parte a portofoliului educaţional, care atestă finalizarea studiilor liceale şi care conferă dreptul de acces, în condiţiile legii, în învăţământul postliceal, precum şi dreptul de susţinere a examenului de bacalaureat."

Sursa: [ link extern ]
Buna ziua,sunteti considerata absolvent de studii POSTLICEALE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Respectarea nivelului de studii pentru incadrare cor gabrielaion gabrielaion Buna ziua, In Codul Ocupatiilor este specificat nivelul de studii pentru fiecare ocupatie. Ce inseamna \"studii medii\"? Scoala profesionala de 3 ani intra ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)