avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere concluzii scrise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere concluzii scrise

Sunt intr-un proces de revendicare imobiliara. Avocatul care ma reprezinta trebuie sa prezinte concluziile scrise luni 17 martie.

1.Are voie a prezinte aceste concluzii fara sa mi le arate?
2. Ce se intampla daca nu prezinta concluziile la termen?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:54, 13 Martie 2014
Stimat forumist,

Bineînțeles că avocatul dvs, adică reprezentantul dvs, are vie să depună concluzii în locul dvs, fără să vi le prezinte anterior. Evident, presupun că ați încheiat un contract de reprezentare juridică.

Dacă nu le va depune, instanța se va pronunța fără a analiza punctele de vederea ce puteau fi arătate prin concluzii.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere concluzii scrise ionutandrei1985 ionutandrei1985 care este termenul maxim in cazul depunerii conzluiilor scrise de catre intimat ? exista vreo exceptie daca acestea nu au fost depuse nici in 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Teren uzucapat,posibila revendicare ? gabibianchi gabibianchi Un teren uzucapat de 17 ani se poate redobandi printr-o actiune revendicativa ? (vezi toată discuția)