Am primit la serviciu de la un executor o poprire pe salariu in urma unei incuvintari de executare din aprilie 2011 !!??
Nu am acum multe amanunte despre ce este vorba,dar intrebarea mea este :
Este aplicabil in acest caz art.389 din vechiul cpc ? Ce reprezinta cele 6 luni si ce este de facut ?
Repet,inca nu stiu despre ce este vorba,la domiciliu nu am primit nimic.
Va multumesc anticipat.
In termenul de 6 luni,creditorul trebuie sa staruie la executorul judecatoresc sa intocmeasca document prin care sa isi mentina interesul pentru executarea silita
Am intrerupt executarea deoarece am stabilit cu debitorul o esalonare, pe care el nu a respectat-o! Dupa 7 luni am continuat executarea ,emitand somatii si publicatii de vanzare. Debitorul invoca in instanta perimarea, deoarece-spune el-, eu eram obligat sa fac cerere de reluare a executarii(dupa ce eu am intrerupt-o). Poate avea castig de cauza?
Multumesc.As mai avea o intrebare.Din cite stiu eu,prescriptia se incepe din momentul ultimei plati. Cei trei ani curg de la ultima plata,pina se solicita incuvintarea in instanta,sau pina cind se pune in aplicare prima poprire ?
Repet,inca nu stiu exact despre ce este vorba.Cu aceasta firma de asigurari nu am avut nici-o legatura.
Multumiri anticipate.