avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reluare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Reluare executare silita

Am intrerupt executarea deoarece am stabilit cu debitorul o esalonare, pe care el nu a respectat-o! Dupa 7 luni am continuat executarea ,emitand somatii si publicatii de vanzare. Debitorul invoca in instanta perimarea, deoarece-spune el-, eu eram obligat sa fac cerere de reluare a executarii(dupa ce eu am intrerupt-o). Poate avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: Laki2000 , utilizator 21:42, 13 Martie 2014
Executorul judecatoresc poate starui in procedura de executare silita numai daca in interiorul termenului de 6 luni,creditorul staruie in executare si solicita oficial executorului judecatoresc continuarea procedurii de executare silita
Bine dar debitorul nu a respectat intelegerea(graficul de esalonare) si am considerat ca nu mai am nevoie de cerere....
Atunci eram executor bancar; deci?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
Laki2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita fyl fyl Am primit la serviciu de la un executor o poprire pe salariu in urma unei incuvintari de executare din aprilie 2011 !!?? Nu am acum multe amanunte despre ce ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare inceput de executorul bancar in anul 2009 Irina S. Irina S. Dosarele de executare incepute de catre un executor bancar in anul 2009 (titilu executoriu, contract de imprumut, executare silita incuviintata de catre ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii silite atrage prescriptia? alin20 alin20 buna ziua. mi s-a intocmit un dosar de executare silita in anul 2007. am primit somatii la interval de 6 luni, 8 luni, acum nu am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)