Vreau sa accesez programul guvernamental pentru tinerii antreprenori debutanti.Vreau sa stiu daca e necesar infintarea firmei inainte de a completa aplicatia de pe site-ul institutiei.Stiu ca a fost accest program si anul trecut. Imi puteti da informatii cu privire la data limita cand s-a inchis posibilitatea de a aplica pe site, anul trecut, ca sa imi fac o idee despre sansele mele de a accesa programul?
Programul s-a deschis anul acesta pe data de 10.03.2014. Anul trecut aplicatia s-a blocat in primele 15 minute, si au fost "acceptate" dosare depuse probabil din birouri. A fost o dezorganizare totala. Nimeni nu stie cand se va inchide anul acesta, pentru ca ramane deschis pana se termina fondurile, probabil in curand. Mi-e greu sa cred ca mai aveti timp anul acesta.
Fondurile se termina atunci cand SRL-D-urile care acceseaza consuma banii alocati. Este f greu a se sti cand are loc aceasta, deoarece, sunt multi care se retrag, sunt multi care nu au aceptul bancii...etc
Este absolut obligatoriu ca firma sa fie infiintata inainte de a aplica in program.
Buna ziua, firma se infiinteaza inainte de accesarea programului. Dureaza in general 3 zile. Sunt cateva coduri caen pentru care nu se poate obtine finantarea.
Nu se poate spune cu exactitate cand se termina banii, sunt deja multe proiecte depuse.
Partea buna e ca nu trebuie sa ai toti banii de la inceput. Poti face si 10 trageri daca afacerea la care te gandesti iti permite si poti sa incepi sa iti desfasori activitatea. Daca mai ai alte intrebari te ajut cu placere.
Gasiti detalii despre modul in care se face decontarea cheltuielilor in ghidul solicitantului capitolul 7, partea a III-a, III. MODALITATEA DE EFECTUARE A CHELTUIELILOR SI PLATA ACESTORA [ link extern ] /