Din expunerea dv nu rezulta date relevante astfel incat este hazardat a ne avanta pntru a emite raspuns la obiect
Veti fi informat cu ocazia audierii despre motivul pentru care ati fost invitata la politie
Daca nu stapaniti procedura,aveti dreptul sa solicitati acordare de termen ,ocazie cu care sa fiti reprezentat si aparat de catre persoana specializata
Exact in situatia asta ma aflu si eu. In lipsa de date.Ma gandesc ca MR ma putea suna sa imi zica : " Uite , ce am patit. AM fost la politie si am fost intrebata ce persoane ma viziteaza cel mai des . Si am dat si numele tau." Dar....NU. M-am trezit cu citatia, care e de fapt o invitatie la politie la camera Y la agentu sef X .la ora Z.Aici e partea care ma baga in ceata. Si asta din cauza ca nu sunt un client obisnuit al sectiilor de politie. Daca ma intelegeti. O sa ma duc maine , si va tin la curent.
Si iata o rezolvare . Am sapat tot netu si avocatnetu aseara , sa vad ce naiba inseamna invitat. Intr-un final vb pe chat cu o cunostinta si a reusit sa ma lamureasca. E vorba de denumirile din noul cod penal. Invitat se spune acum la martor. Iar la invinuit se spune acum suspect. Deci citatia ca invitat (potential martor) era chiar reala si valida.Ok. am fost . Am ramas tare mirat, ca am stat la discutii, am raspuns intrebarilor, domnul agent a scris declaratia, am recitit-o si eu.E exact ceea ce aveam de spus. Nu am fost eu, si atat. Am incercat sa aflu detalii din dosar. Nu am reusit sa aflu decat data comiterii infractiunii. 19 spre 20 februarie. Intrebarile mele pt dvs sunt doua. Daca sunt potential suspect, de ce am fost chemat la audiere asa de tarziu? E aproape o luna de atunci.Si a doua. De ce nu mi s-au dat si mie detalii? As fi vrut sa stiu si eu cum suna plangerea.
Si inca ceva ce as vrea sa ma indrumati , va rog. Acum ceva vreme in urma, sa tot fie vreo ora, frunzaream telefonul . Intamplator am vazut 5 apeluri de la un numar in data de 19 seara. L-am sunat , am aflat cine este, si asa mi-am adus aminte ca in acea seara , am stat cu doi prieteni , ca unul din ei pleca in norvegia si avea nevoie de gps , si i-am actualizat harta. Avand ceva probleme se facu 2 noaptea. cam asa.De la 6 seara si pana la 2 noaptea eu am stat cu ei. In cazul unui proces , ai pot cita? Trebuie sa i anunt in prealabil? Sau fac mai rau? Mai mentionez ca din cauza stresului(priemesti pleashca ieri, pt azi dim la 8, si fiind prima oara cand ma lovesc de asemenea caz) , deci din cauza stresului, nu mi-am adus aminte lucru asta. Ma duc sa vorbesc cu agentul care se ocupa de caz? Sau las lucrurile asa, si daca ma mai cheama adaug si asta? Va multumesc pt rasunsuri.