Astazi am primit o citatie cu antet "Ministerul Afacerilor Interne,Birou Investigatii Criminale. Dosar penal nr /2014 Data........
.Am gasit-o infipta in usa. Ca trebuie sa ma prezint maine in calitate de INVITAT in cauza privind "Furt din locuinta numitei M.R". Nu stiu despre ce poate fi vorba.Sunt prieten cu MR de 7 ani, am si dormit in acea casa, iar MR nu si-ar face probleme sa ma lase si singur acasa. Cum sa va spun? M.R a fost plecata in ultimile 30 40 de zile in alta tara. In casa ei , din ceea ce stiu, pentru ca nu am mai fost pe acolo inca decand MR a plecat, deci in casa acolo ar fi locuit sora ei. Temporar. SAu cel putin cheie aveau parintii ei sora ei. Ok. Sa presupunem ca MR "a semnalizat" ca nu e acasa. (check in uri pe Feisbuc, si altele) .A fost la politie,ok? Ce anume a declarat la politie , sau in ce mod ar fi putut fi intrebata , ca sa primesc eu citatie in calitate de invitat? Din ce m-am uitat pe net, nuexista citatie ca invitat. ca faptuitor, ca martor, ca parte vatamata,sau uneori ca banuit. Ca INVITAT exista niste invitatii.DAr nu CITATII.
BUn. ce presupune citatia asta ca invitat? M-am ferit de probleme, dar e aiurea acum. Mai mentionez ca sus , cu pixul scrie , la domnul agent sef X .
Nu scrie un numar d etelefon, nu sunt cateva detalii ale dosarului. SI de ce as fi eu invitat? la ce? La discutii? Oricum , sunt destul de matur ca sa nu maiau dupa lozinca " Hai scrie cum iti dictez eu...ca asa e bine"
Deci?