avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna ziua. In urma cu 2 luni am primit o adresa de la executorul judecatoresc in care eram instiintata ca urmeaza sa mi se puna sechestru pe autoturism pentru o datorie bancara. Autoturismul nefiind in tara, am primit azi prin angajatorul meu o adresa de la acelasi executor prin care se instituie poprire pe salariu. Intrebare : din ce moment incepe sa curga termenul in care se poate face contestatie la executare? ...din momentul primei adrese sau a celei de-a doua ?
Cel mai recent răspuns: robix , utilizator 11:24, 14 Martie 2014
Buna ziua,
Pentru masina, de la data la care ati luat cunostinta de actul de executare pe care doriti sa-ti contestati.
Pentru venituri, cel mai tarziu de la data efectuarii primei retineri din venituri.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita larisa-m larisa-m In 2008 am contractat un credit de la o banca pentru un prieten care urma sa achite ratele.Din 2010 luna Aprilie nu a mai platit ratele. In Noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare pe salariu cris_deo cris_deo buna seara .ma pot adresa cu contestatie la executare si daca hotararea in vederea retinerii sumei din salariu a fost data in noiembrie 2009? nu am fost de ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu Tisha89 Tisha89 Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)