avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... 48 ore / 2 zile lucratoare - s-ar referi la acelasi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

48 ore / 2 zile lucratoare - s-ar referi la acelasi interval de timp?

Buna ziua,

As vrea sa intreb daca termenii precizati in titlu ar fii, din considerente legislative, considerate ca si sinonime, deoarece un produs reclamat ca si DOA (Dead On Arrival) nu s-ar fii rezolvat in cele 48 ore lucratoare mentionate in politica magazinului online, iar la punerea aceleasi intrebari catre un reprezentant, acesta ar fii repetat incontinuu ca "termenul e de 48 ore lucratoare", fara a mentiona daca asta ar insemna 2 zile lucratoare.

Deci, 48 ore lucratoare spuneti ca s-ar referi la 2 zile, sau/si la un interval calendaristic mai lung (de ex: 8 ore/zi = 48 ore/6 zile)?

Alte discuții în legătură

Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Returnarea produsului in 24h cristiangheorghe cristiangheorghe Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)
Returnare pantof alex5 alex5 buna ziua, nici nu stiu unde sa incadrez intrebarea aceasta. am cumparat un pantof acum cateva zile de la un magazin (dar NU online). are defecte in sensul ... (vezi toată discuția)