avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E104
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E104

Doresc sa aflu daca pot sa obtin formular E104 online intrucat ma aflu in Austria si am nevoie pentru obtinerea e-card de la GKK Salzburg?
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2014
IoanStelianIanc, utilizator
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:59, 14 Martie 2014
In cazul formularelor europene, procedura este foarte anevoioasa, deoarece trebuie sa se desfasoare prin corespondenta intre institutia solicitanta de unde aveti rezidenta actuala si institutia publica din Romania unde ati avut ultimul domiciliu. Cand am avut nevoie de un forumular european, nu am urmat procedura dintre institutii, pt ca putea dura intre 3-6 luni, am preferat sa vorbesc in tara la institutia emitenta sa imi elibereze acel formular, urmand ca dupa emitere prietena mea sa il expedieze in strainatate. Probabil ca veti avea nevoie sa imputerniciti pe cineva din Romania pt a putea sa rezolvati, eu am rezolvat cum se rezolva la romani, printr-o "relatie". Va atasez un link, unde este formularul si unde este explicata si procedura, sper sa va foloseasca.

[ link extern ]

Online intre Austria si Romania? Pai nu avem servicii online nici macar la nivelul tarii, deci slabe sperante in viitorul apropiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 104 Sonia13 Sonia13 Buna! Locuiesc in Austria, pt cardul de sanatate mi-a cerut formularul E104 din tara. Cum as putea obtine acest formular avand in vedere ca eu nu pot sa plec ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a casj brasov TanaseClaudia TanaseClaudia Buna ziua.Am si eu aceeasi problema cu decizia de impunere,primita in luna iulie 2013.Ma uimeste faptul ca desi suntem plecati din tara din 2003,tot in ... (vezi toată discuția)
Formular european e104 Marius-C Marius-C Buna ziua, Am o problema in rezolvarea careia sper ca ma puteti sfatui. Urmeaza sa ma mut in Austria si am nevoie de formularul european E104, in vederea ... (vezi toată discuția)