avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire credit bancar

Bna seara am si eu o nelamurire si anume : am o poprire din pensie de 336 ron pentru un credit de 2470lei.Executorul judecatoresc a inceput poprirea din pensie din luna septembrie 2013.In luna februarie 2014 de la casa de pensii mi s-a spus ca as mai avea de plata 550ron si e lichidat creditul.Astazi am fost la Cetelem unde este creditul si acolo mi s-a spus ca mai am de plata 750ron.Dupa calculele mele din septembrie-martie=7luni x336 rata/luna=2352 si ar mai fi in aprilie diferenta de 118ron. Executorul nu-mi da niciun fel de informatie,si as dori sa stiu formula de calcul a unui executor cand stabileste rata lunara.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:16, 17 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
da,in aceasta suma este inclus ,diferenta creditului,dobanzi,penalitati,piese de judecata.
Este vorba despre un credit Ctelem in valoare de 2469,67 ( 499ron chelt.judecata iar 1970,2 reprezentand credit restant,dobanda restanta si comisioane).Este poprire de 336 ron din luna septembrie.In luna martie la Casa de pensii mai figurez cu 220ron si s-ar achita aceasta suma din dosarul de executare.Dar la Cetelem figurez cu inca 760ron.Care este suma reala si care trebuie achitata?diferenta de suma dintre Casa de Pensii si Cetelem ce poate fi???Dobanda/imflatie?Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2014
gi-jane2, moderator
Penalitati de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite ContSters315938 ContSters315938 Buna dimineata! Sotia mea are un Act Aditional la un Card de Credit Cetelem pentru reesalonarea creditului de 3057 ron pe o perioada de 120 de luni cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire ContSters313331 ContSters313331 Buna dimineata! Am un credit la Cetelem de 5800 ron pe 120 de rate lunare fixe din cauza crizei economice am ramas in urma cu plata ratelor, din credit am ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)