avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna. Sunt asociat intro firma care urmeaza sa intre in insolventa. Eu sunt angajat ca bugetar. Finantele sustin ca in situatia in care SRL intra in insolventa mi se pune poprire pe 100% la salarul meu. Eu asa stiu ca max 30% poate sa faca poprire insa finantele sustin ca aparut un act normativ si ca 100% pot sa retina. As dori sa aflu daca e adevarat ce sustin finantele? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:21, 14 Martie 2014
Probabil, se refera ca vor recupera datoria in proportie de 100% iar nu ca retinerea lunara va fi in proportie de 100% din salariu.

In situatia insolventei, decizia este a instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprie cont Mindy Mindy Am primit de de la firma o adeverință că firma se obligă să vireze lunar cota în cont iar restul de bani care îmi intră în cont să i elibereze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: am preluat firma ... CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am preluat firma sotului meu ( in urma decesului acestuia ), firma cu datorii la finante si banci. De 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Am poprire 50% ! la banca x prmesc pensia , la banca y salariu ... adilaur adilaur Am poprire 50% ! La banca X prmesc pensia , la banca Y salariu ! Cine opreste poprirea ? De cate ori pe luna se opresc bani ? Daca maine , in aceeasi luna , ... (vezi toată discuția)