avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Proprie cont
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Proprie cont

Am primit de de la firma o adeverință că firma se obligă să vireze lunar cota în cont iar restul de bani care îmi intră în cont să i elibereze integral . Am ridicat primele nete si as mai avea prima cadou de crăciun pt care este a doua zi de când aștept să mi o elibereze. Se așteaptă un răspuns de la București Raiffeisen. E adevărat că nu se pune proprie pe p rime cadou si daca da de ce durează atât?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:28, 20 Decembrie 2018
Primele cadou nu sunt excluse de la poprirea salarială. Se pune poprire procentuală de maxim 33% sau 50% pe venitul salarial lunar net.

Dacă nu-i considerat venit salarial se reține suma în proporție de 100%.
Dacă această primă v-a intrat în cont ca venit salarial, probabil că veți primi diferența după ce terțul poprit va reține procentul stabilit de executor.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire la banca sonya33 sonya33 buna ziua, am semnat ca fidejusor pt o societate, nestiind ce reprezinta termenul, eu eram imputernicita societatii; societatea nu si-a respectat obligatiile ... (vezi toată discuția)
Poprire banca din pensie Smarandache Smarandache Am 2 popriri la ING Bank unde primesc lunar pensia de 640 lei. In aceasta luna in cont am primit si o suma reprezentand salariul aferent lunii aprilie din care ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara la schimbarea tertului poprit simina_28 simina_28 Sunt divortata de primul sot din 2009,impreuna avem un copil in varsta de 8 ani acum.Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare,fostul sot ... (vezi toată discuția)