avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS contract civil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS contract civil

Unui pensionar i s-a retinut si virat in anul 2007, timp de 4 luni, cass pentru un contract civil. In anul 2014 se trezeste cu decizie de impunere pentru totalul sumei virate plus penalitati. Cei de la cass pretind ca pensionarul avea obligatia sa plateasca cass si acum i-a oprit a doua oara prin poprire pe pensie (inclusiv penalitati). Au dreptate sau este tara lui NIMENI????????!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Decizie anaf de retinere din pensie a contributiei pentru sanatate monick monick Buna seara! Mama mea este pensionara si a primit astazi o decizie de impunere pentru stabilirea cass 5,5% pentru anul 2012. Decizia este emisa la data ... (vezi toată discuția)
Impozit pensie necuvenita mirela onea mirela onea Buna ziua Ma numesc Mirela Onea, sunt din Brasov si va solicit ajutorul in numele tatalui meu. In decembrie 2005 la recalcularea pensiei conf. HG1456/2005, i ... (vezi toată discuția)
Majorari si penalitati pentru neplata cass zburdalnicul zburdalnicul in anul 2007 in luna iunie am semnat o conventie civila pe 6 luni; in aceiasi perioada eram si pensionar pe caz de boala grad II de invaliditate, insa nu am ... (vezi toată discuția)