avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lnlocuirea produselor aflate in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lnlocuirea produselor aflate in garantie

As dori sa aflu daca dupa 3 laptopuri schimbate in decursul a 10 luni,se constata ca exista un defect iar pe certificatul de garantie apare faptul ca intai se repara produsul,se mai poate folosi art 11 din legea 449/2003 conform caruia consumatorul poate cere ca metoda reparatorie inlocuirea sau reparatia in functie de preferinta consumatorului??

Alte discuții în legătură

Produs defectat in cadrul termenului de garantie dddgab dddgab Am cumparat un toaster care s-a defectat dupa 10 luni si cateva zile de la cumparare. Garantia este, conform certificatului, de 12 luni. Daca il voi da la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru actiunea de chemare in garantie adriannn adriannn Buna ziua. Am cumparat un bun mobil, care in opinia mea are un defect. 1) Ce taxa de timbru si timbru judiciar trebuie sa achit pentru ,,actiunea de ... (vezi toată discuția)
Lege privind garantiile candyman19_2003 candyman19_2003 Buna ziua. Lucrez in retail si as vrea sa lamuresc cateva neclaritati pe care le am legat de legea 449/2003, lege care se refera la acordarea ... (vezi toată discuția)