avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare de viata cu somaj inclus
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare de viata cu somaj inclus

Contract de ,,Asigurare de viata" cu somaj inclus la BRD nespecificat cate luni te poate ajuta pe perioada de jomaj. Specifica doar atat:
În caz de Deces
În caz de Invaliditate Totală Permanentă:
În caz de Incapacitate Temporară de Muncă:
În caz de ªomaj:
Mentionez ca am luat un credit de nevoi personale in decembrie 2011 de 40000lei pe o perioada de 10 ani cu o dobanda fixa, la care am incheiat si aceasta asigurare ambigua.
Am sunat la ei la asigurarari si nu au stiut sa-mi raspunda. Au zis ca poate fi o luna sau 12 luni.. Nu mi se pare normal ca ei sa nu stie si sa raspunda si sa imi de-a de inteles ca din aceasta cauza nu s-a specificat in contract perioada ca ramane la buna intelegere.Stiu ca la alte banci cum ar fi Raiffeisen se specifica clar 6 luni, dar laei nuuuuu.Sunt disperata pentru ca societate unde am lucrat a intrat in faliment si iau somaj 600lei si rata o am de 700lei. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns concludent cate luni se acorda la brd in baza asigurari ajutor.
Astept un raspuns clar si unde sa ma adresez.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori un raspuns , va multumesc sarasara sarasara buna ziua. am si eu o problema legata de neplata a 3 credite . problema pe scurt este urmatoarea . In anul 2006 am facut un credit la brd fara garantii si ... (vezi toată discuția)
Datorii eos ksi ruxylove ruxylove buna ziua!sunt intr o situatie disperata!cei de la eos ksi mi au preluat datoria catre vodafone,am inceput deja de 2 luni achitarea datoriei,insa este destul ... (vezi toată discuția)
Pentru dosar indemnizatie de somaj - cateva intrebari ContSters159341 ContSters159341 Cine elibereaza adeverinta medicala din care rezulta ca persoana e apta de munca? Daca persoana a fost pensionata medical timp de 6 ani si acum si-a ... (vezi toată discuția)