avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor pierdut

Buna ziua,unde pot gasi un certificat de mostenitor care a fost incheiat la notariatul de stat in 1953 iar la arhiva din judetul nostru nu lam gasit,am gasit doar colile de la cf unde am gasit mentionat numarul certificatului de mostenitor.Ar trebui ca in spatele notarii de la cartea funciara sa existe acest certificat de mostenitor?Daca nu unde sal cautam?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:37, 14 Ianuarie 2015
Fie solicitati la OCPIlocal sau, la arhivele nationale
Va multumesc pentru raspuns.La arhiva nationale nu leam gasit sar putea gasi la arhivele notarilor publici?
Il gasiti la Camera notarilor publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare testament ammazon ammazon Am si eu o intrebare, unde credeti ca pot gasi un testament facut de un bunic catre nepoti, intre anii 1950-1953, intr-o comuna din judetul Giurgiu? (vezi toată discuția)
Unde gasesc un dosar al notariatului de stat din 1979, pe baza caruia am un certif. de mostenitor? Balaurul Balaurul Strabunicului, [b]Constantin C[/b]., meu [i]Regimul Comunist [/i]i-a confiscat toate bunurile/proprietatile. Decedat în anul [b]1979[/b], în [i]Certificatul ... (vezi toată discuția)
Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)