avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Investire cu titlu definitiv si irevocabil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Investire cu titlu definitiv si irevocabil

Am investit hotararea data de tribunal cu titlu definitiv si irevocabil si au spus sa revin peste 3 zile la arhiva tribunalului. Sa inteleg ca atunci pot sa ridic acel document. Cand il voi avea ce trebuie sa fac cu el? Ma duc si il pun primarului pe masa sa imi elibereze autorizatia?
As mai avea o intrebare ... daca eu sunt proprietarul unui imobil si a existat un proces care a avut ca obiect de discutie acel imobil(pe vremea acea nu eram eu proprietar), procesul era pe rol si in momentul in care eu am cumparat imobilul iar sentinta a schimbat dimensiunile imobilului, nu exista legi care sa imi permita sa vad dosarul respectiv, doar este vorba de imobilul meu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 08:54, 26 Aprilie 2009
1. Pentru sentinta obtinuta ati solicitat investirea acesteia; dupa ce veti intra in posesia titlului executoriu, va adresati cu o cerere si o copie dupa titlul obtinut, in vederea obtinerii actului solicitat. In caz de refuz al primariei, va veti adresa unui executor judecatoresc in vederea punerii in aplicare az hotararii judecatoresti;
2. Pentru dosarul care s-a judecat inainte de a cumpara imobilul, nefiind parte in dosar, nu aveti acces la actele acestuia, insa, puteti incerca sa obtineti copii cu ajutorul unui avocat.
In respectivul proces a fost parte si COMISIA JUDEŢEANÃ PENTRU STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE, cu dovada ca eu sunt proprietarul actual nu as putea solicita in scris o copie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri tutzax@yahoo.com tutzax@yahoo.com buna ziua, am castigat un proces in instanta si am facut demersuri pentru a recupera cheltuielile de judecata, a trecut termenul in care trebiua sa ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine lilicrin lilicrin Prin ce metoda pot obtine o copie dupa o sentinta in care obiectul in cauza a fost o bucata din terenul achizitionat de mine. (la momentul cumpararii eu nu ... (vezi toată discuția)