avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot obtine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot obtine

Prin ce metoda pot obtine o copie dupa o sentinta in care obiectul in cauza a fost o bucata din terenul achizitionat de mine.
(la momentul cumpararii eu nu stiam ca proprietarul este in proces)
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 15:02, 10 Februarie 2009
Nefiind parte in proces, nu puteti obtine aceasta copie de la instanta. Avand in vedere ca este o evictiune si ca vanzatorul va garanteaza pentru evictiune, puteti cere aceasta copie de la vanzator. Puteti sa cautati si pe portalul insantelor daca va intereseaza numai textul ei.
Cunosc sentinta de pe site portal.just.ro insa eu as avea nevoie de o copie sa vad exact in ce mod este afectat terenul meu. E vorba de imobilul meu chiar nu se poate face nimic? #-o#-o#-o
Care sunt partile in proces? Despre ce litigiu este vorba? V-ati intabulat in CF dreptul de proprietate asupra terenului?
Partile in proces sunt primaria comunei si fostul proprietar al imobilului. Imobilul a fost intabulat pe firma mea fiind cumparat prin banca . Fostul proprietar nu a declarat la banca sau mie sau la notar ca ar avea litigii sau procese. Mie imi trebuie o copie dupa sentinta pentru a o duce la banca. Eu in urma procesului am pierdut aproape jumatate de teren si accesul in imobil. Dar nu asta era idee, ci cum pot obtine o copie a respectivei sentinte.
Pai mergeti la vanzator si ii puneti in vedere ca va garanteaza pentru evictiune, drept urmare este dator sa va restituie jumatate din pretul primit. Ii solicitati o copie de pe aceasta sentinta. Sau puteti merge la primarie cu titlul de proprietate si sa ii solicitati o copie de pe aceasta sentinta. Nu o puteti obtine de la Instanta, dar sunt destul posibilitati sa intrati in posesia ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere Mikaela Mikaela vreau sa intreb ce pot face in urmatoarea situatie: am un teren care a fost dezmembrat pe jumatate. jumatatea din fata a fost vanduta unei persoane si a doua ... (vezi toată discuția)
Evictiune lilicrin lilicrin Daca vreau sa dau in judecata pe cineva in baza legii de evictiune ce pot solicita de la vanzator prin proces sa hotarasca Instanta. Am fost la avocat si mi-a ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare-cumparare viorel10 viorel10 In 2004 am cumparat o casa cu teren de la o persoana care era divortat din 1999 si avea titlul de proprietate pe numele lui facut in 2002.Totul s-a facut ca la ... (vezi toată discuția)