avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere card cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere card cumparaturi

Baiatul meu are un card de cumparaturi deschis la Raiffeisen. Acum este arestat si doresc sa inchid acest card pentru care imi vin de plata niste comisioane. De la banca mi s-a spus ca se poate cere inchiderea numai personal de catre baiat. El fiind inchis, cum pot face eu aceasta inchidere de card, ca parinte?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:50, 15 Martie 2014
Nu puteti fara imputernicire de la baiat.
Urmariti rapoartele de activitate, nu are de plata ca si comision decat unul anual . Se poate ca el sa aiba de platit banii cheltuiti deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Sold restant card de salariu lumifatu lumifatu Buna dimineata Am lucrat intr o firma care, printre alte documente necesare la angajare mi a deschis si un cont la o banca pt plata salariului.Doar doua zile ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)