avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie falsa

cer si eu un mic ajutor,un sef pentru care am lucrat e arab ma acuza ca iam luat suma de 9000e ,categoric minte sh presupune ca are o inregistrare , va rog ajutatima unde sa merg sa depun plangere pentru ca nu am facut asa ceva
Cerereți-i să vă arate proba.Dacă va depune plângere împotriva dvs. va trebui să o și probeze, cu acea înregistrare , eventual. Dvs. puteți propune contraprobe.
Nu aveți ce să faceți acum pentru faptul că vă acuză, până nu depune plângere.
e my mult de atat, nu vrea sa arate proba nu vrea sa mearga la politie ci ma ameninta k o rezolva altfel ,eu nam gresit cu nimic ,de asta is dispusa sa merg oriunde dar nu stiu ,va rog ajutatima ,ei sunt arabi au bani si cred ca au dreptul sa ia viata oricui pentru ca asa vor.
Daca va ameninta, santajeaza, mergeti si depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, santaj si amenintari blakkiss blakkiss buna ziua. o problema mai delicata... am avut mai multe certuri in familie cu nevasta mea, am amenintat o ca daca o prind cu altul o omor. ea ma santajeaza sa ... (vezi toată discuția)
Santaj cu poze ContSters299712 ContSters299712 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine. Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei Loredana banta Loredana banta Buna va rog ft mult daca puteti sa imi raspundeti am o fata de 10 ani eu sunt plecata in uk nu mai stau cu tatal ei de 6 ani eu ma aflu in proces cu el ... (vezi toată discuția)