avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa obtin formularul S1 pentru asigurari ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa obtin formularul S1 pentru asigurari medicale in Europa

bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in schimb pentru activarea asigurarilor medicale ni s-a cerut formularul S1 eliberat in romania . parintii mei sunt di turda , judetul cluj , amandoi pensionati .
cum putem sa obtinem acest formular fara sa trebuiasca sa faca un alt drum pana in romania ?

va multumesc foarte mult
sper sa obtin un raspuns cat mai rapid
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2014
carlacota1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 28 August 2018
Buna seara ,
Cum pot obtine formularul S1 . Vreau sa l aduc pe tatal meu care este la pensie in Franta . Cas din Romania imi cer atestatie de resedinta din Franta dar tata locuieste in Romania . Care este procedura . Un paradox ?Multumesc

Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
davidtheo, utilizator
Nu este un paradox ... daca va locui in Franta ,ii trebuie un document care sa ateste resedinta, chiar daca domiciliul il are in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s1 Adam05 Adam05 Buna ziua ! Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formularul e 109 costin alina costin alina Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o intrebare cum pot obtine si eu formularul ... Elena Vlad Elena Vlad Buna seara, am si eu o intrebare Cum pot obtine si eu formularul S1, nu am venituri si urmeaza sa ma stabilesc in Franta si imi este necesar si ce ... (vezi toată discuția)