avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Deschidere unui alt proces de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Deschidere unui alt proces de divort

Buna! Am si eu o intrebare. Daca fostul sot a deschis un nou proces de divort e posibil ca de aceasta data sa primeasca el custodia fiului nostru,deoarece in urma primului divort custodia minorului mi-a fost acordata mie si aceasta decizie nu mai poate fi schimbata. Fostul sot a fost cel care a intentat si primul divort si sustinea sus si tare ca nu el e tatal copilului iar cand judecatorul l-a pus sa faca testul de paternitate s-a convis ca e fiul lui si acum el vrea custodia asupra minorului. Credeti ca judecatorul va fi de partea lui de aceasta data? Ne-am despartit dupa 5 luni de casatorie eu fiind insarcinata in 3 luni din cauza ca el sustinea ca nu e copilul lui,iar acum dupa un an vine si vrea custodie completa asupra minorului. Ce sa fac? Nu pot sa-mi las copilasul in mainile lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2014
deliavasilica, utilizator
Cel mai recent răspuns: deliavasilica , utilizator 15:10, 16 Martie 2014
Urmeaza sa va prezentati argumentele pentru care considerati ca nu trebuie sa ajunga copilul in custodia lui.
Aveti sanse foarte mari de reusita in proces.
Pai nu vreau sa ramana copilul la el deoarece pana sa faca testul de paternitate nici nu il interesa de soarta lui si dupa test gata a prins o mare dragoste fata de el,oricum cand a venit la primul proces cu martorii de-ai lui au fost spuse numai minciuni pentru a-l putea avantaja pe el, doreste doar sa-mi faca rau si stie ca daca imi ia copilul va fi cel mai mare rau pe care mi l-ar face fiindca nu as putea trai fara copilul meu si acum mie teama sa nu vina cu dovezi mincinoase impotriva mea deoarece il cam cred in stare de acest lucru.
a deschis un nou proces de divort e posibil ca de aceasta data sa primeasca el custodia fiului nostru,deoarece in urma primului divort custodia minorului mi-a fost acordata mie

Ati divortat de mai multe ori sau cum ?

si aceasta decizie nu mai poate fi schimbata.

Ba, poate fi schimbata, insa nu cred ca tatal are motive pt a convinge instanta ca minorului i-ar fi mai bine cu el.
Ce varsta are copilul, aveti conditii bune de locuit, un salariu ?
Am divortat o data si acum a deschis alt proces. Copilul are 1an jumate,eu locuiesc cu parintii mei,cu ei am locuit inca de cand ne-am despartit,inainte de primul divort. Eu sunt studenta la fara frecventa si mai urmez si niste cursuri dar inca nu pot merge la munca deoarece copilul inca e mic si are nevoie de mine. Iar parintii mei ma ajuta cu tot ce am nevoie. In conditiile in care s-a incheiat acel prim proces mi s-a spus ca aceasta decizie nu mai poate fi schimbata,ca minorul o sa ramana mie cu o custodie permanenta.
Ati scris ca a deschis un nou proces de divort si de aia am crezut ca v-ati mai casatorit o data. Si acum in acest ultim mesaj ati scris de " primul divort"..
Ce proces a deschis de fapt, ce cere si cum motiveaza cererea?
Instanta nu va decide sa ia copilul la un an si jumatate sa il dea tatalui sa locuiasca cu el, asa ca stati linistita.

Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei minorului de catre mama, care recunoaste adulterul avut loc in timpul separarii in fapt Anonimus00 Anonimus00 Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face horisti horisti buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)