avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Autorizare traducator germana
Discuție deschisă în Traduceri

Autorizare traducator germana

Buna ziua.
As dori sa aflu care este procedura pentru autorizare traducator germana , mentionez ca am absolvit o scoala postliceala in Austria , cu predare in limba germana , posed diploma si foaia matricola .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:18, 17 Martie 2014
Daca va referiti la autorizatia emisa de Ministerul Justitiei, gasiti procedura de urmat in linkul de mai jos, cap. VIII:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator Catalina1313 Catalina1313 Buna ziua Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comuncarii. Am studiat engleza e ani ca limba străina obligatorie. Asta nu reiese din diploma ... (vezi toată discuția)
Obþinerea atestatului de traducãtor giacris giacris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: in 1997 am absolvit un liceu cu predare in limba engleza in urma caruia am obtinut atestat profesional de ... (vezi toată discuția)