avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- evacuare din apartamentul vandut
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- evacuare din apartamentul vandut

In urma neplati ratelor unui credit ipotecar, apartamentul cu pricina a fost vandut la licitatie. mentionez ca eu si familia mea inca locuim in acel apartament vandut, intrebarea mea este cat timp mai putem locui acolo. Noul proprietar a zis ca pana in 25 martie,dar e posibil sa nu putem rspecta acest termen pt ca avand un baiat de 5 ani nu reusesc sa ma mut singura, sotul fiind plecat din localitate va multumesc
Cel mai recent răspuns: darimoni , utilizator 10:07, 16 Martie 2014
Va sfatuiesc sa evacuati de buna voie apartamentul la data solicitata de noul proprietar, deoarece veti fi evacuat silit si veti plati si cheltuielile de evacuare silita.
multumesc frumos
Vb cu proprietarul din vreme si cereti o pasuire pana cand va vine sotul, daca va intelegeti, semnati un acord.
Incercati sa gasiti un alt motiv pt care va asteptati sotul, ca la mutat va pot ajuta si altii- colegi, prieteni, rude..
multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare krista56 krista56 Buna seara, sotul a cumparat un apartament din banii parintilor inainte de casatorie, in 2004. In anul 2005 s-a cununat. In cursul anului 2010 relatia s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita sorina_sorina sorina_sorina buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat,am fost executata silit in urma neachitarii unui credit,pe un apartament proprietate a mea si fostului ... (vezi toată discuția)
Executare silita user43 user43 Sunt proprietarul a 2 apartamente, ambele ipotecate la banci diferite. Practic unul a fost cumparat cu credit ipotecar, iar celalat a fost ipotecat ptr a putea ... (vezi toată discuția)