avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT NOTARIAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT NOTARIAL

Buna ziua,
Pe actul de cumparare al apartamentului suntem trecuti eu si sotul meu. Se poate face un act prin notar in care sa se specifice ca in cazul decesului meu, acea parte de 1/2 din apartament sa-i revina fiului meu de 20 ani ? (as dori sa nu mosteneasca doar % din partea mea , ci toata partea de 1/2 din apartament ).
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:20, 16 Martie 2014
Va avea si sotul un drept din partea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu acte notariale ce trebuie facute dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am fost casatorit 18 ani , iar parintii mei mi-au lasat casa mostenire in urma semnarii unui act de vanzare cumparare cu drept de intretinere ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie Sandra_m Sandra_m Va rog din suflet, am mare nevoie de un sfat. Situatie: - Fostul meu sot a decedat in urma cu 10 ani. A ramas un apartament ai caror proprietari ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns concret la acest subiect dodorel62 dodorel62 Am fost casatorit si acum am divortat,iar in urma castoriei a rezulta un baiat care acum are 18 ani. Inainte de a deceda parintii mei atat mie cat si fostei ... (vezi toată discuția)