avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Buna ziua,

Cum pot scoate pe cineva din locuinta care este proprietate personala? Are buletin pe locuinta mea facut inainte sa fie intabulata pe mine. A fost locuinta mea si a fratelui si acum e intabulata pe mine dar el refuza sa plece si nu stiu cum sa procedez.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: dobocanmariaioana , utilizator 20:50, 17 Martie 2014
Actiune in instanta, evacuare.
multumesc pentru raspuns. ma gandeam ca daca il scot din casa pur si simplu are ce sa imi faca? adika sa ii fac bagaju si sa ii spun sa plece. eu ma gandesc ca nu ar avea ce sa imi faca deoarece nu are drept asupra locuintei nu?
Nu are drept de proprietate acolo, e tolerat, insa pt ca locuieste acolo cu forme legale, legal e sa il notificati sa plece ( scrieti ca veti pretinde si daune pt fiecare zi de intarziere) si daca nu o face, sa il actionati in instanta pt evacuare.
Puteti proceda si asa cum doriti ca e mai rapid, insa depinde ce fel de persoana e, va poate face plangere.
Locuiti cu acea persoana ?
da da, locuiesc cu el in casa si mereu ii spun sa plece dar se face ca ploua. actiunea in instant costa bani banuiesc nu? cat ar dura aceasta procedura?
Faceti-i bagajul si puneti-l la usa pe dinauntru :), poate il convingeti sa plece.
Nu stiu sa va zic cat va costa - depinde cum alegeti, cu avocat, fara..si nici cat va dura- daca nu se prezinta, nu depune intampinare, va dura mai mult.



Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul backar21 backar21 sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei ... (vezi toată discuția)
Evacuare il_so il_so Mama locuieste impreuna cu fica si ginerele in apartamentul mamei (proprietate personala numai a mamei).In urma unor neintelegeri serioase mama vrea sa ii ... (vezi toată discuția)
Divort fara bunuri in comun corina03 corina03 O cunostinta a inaintat actele de divort si doresc sa stiu daca este obligata sa isi tina sotul in casa pana la pronuntare. Mentionez ca locuinta este pe ... (vezi toată discuția)