avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... factura electrica de corectare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

factura electrica de corectare

Buna,
am primit o factura corectoare de la Electrica ,in care arata ca la citire de trei luni a contorului au observat ca contorul nu s-a miscat de la ultima citire.
Au montat contor nou cu index 10.peste 14 zile a facut citire de verificare ,index 150.Au calculat media si au elaborat factura corectoare cu 480lei.Am sesizat ca de ce nu am fost instiintata de schimbare contorului ,de ce nu mi-au aratat la fata locului citire de dupa 14 zile .cand mereu este cineva acasa.
Contoarele de la toate apartamentele sunt pe un panou comun intrun loc inchis.
De ani de zile am media zilnica mult mai mica de cat cea ce au calculata din citire de dupa 14 zile. Acest lucru se va vedea si dupa regularizarea din luna aprilie.
La Electrica nici nu vor sa ma asculta ,si m-au avertizat ca in termen de 10 zile sa achit in caz contrar se intrerupe furnizarea energiei electrice.
ce pot sa fac ?
cu respect
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
ili47, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:58, 16 Martie 2014
Teoretic multe, sesizare OPC, actiune in instanta; practic trebuie sa platiti si apoi sa vedeti ce si daca mai este cazul sa faceti ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necitire contor electric de 10 ani, factura de 200 milioane nexusbelf nexusbelf Buna ziua, As dori cateva lamuriri pentru o situatie cu contorul electric al blocului in care locuiesc. Partii comune de consum electric a blocului nu i s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie factura electrica romparkin romparkin Buna seara. Sper sa ma puteti ajuta si pe mine macar cu un sfata daca se poate. Eu de cind m-am mutat acum 5 am tot timpul probleme cu cei de la ... (vezi toată discuția)
Factura electrica supraevaluata OvidiuCiprian OvidiuCiprian Buna, Vreau sa va expun si eu o problema in legatura cu factura de la electrica daca ma pot exprima asa. In Ianuarie 2013 au venit cei de la electrica sa ... (vezi toată discuția)