avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori- partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori- partaj

Detin o proprietate 50-50% impreuna cu sotul meu.Specific ca am 2 copiii minori in varsta de 3 ani jumatate,in cazul unui divort cu partaj cum s-ar imparti aceasta proprietate,mentionez ca la imbunatatirea acestei proprietati am fost ajutata cu bani de mama mea.Am dovezi in acest sens,in speta chitante bancare.
pai tot 50 cu 50% insa dvs. veti putea cere de la sot o restituire a acelor investitii cu titlu de sulta. cu privire la minori actualmente custodia este comuna insa esteimportant la cine raman in grija si cine plateste pensie.
Ati cumparat pe cote parti sau de unde stiti cat are fiecare din proprietate ?
Depinde si de tipul de imbunatatiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmbunătățiri Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Bună seara. Succesiune se dezbate la judecătorie. Mama și cele doua fiice. Una din fiice a rămas în casa părintească și a făcut mici îmbunătățirii ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma unui divort la notar sammy44 sammy44 Daca divortul s-a facut la notar si copiii minori sunt in custodie comuna, fostii soti declarand ca vor locui in continuare la aceasi adresa, fapt care se si ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme ramona2018 ramona2018 Buna ziua. In cadrul procesului de succesiune, la care particpam un numar de 5 mostenitori, 2 dintre mostenitori vor drept de proprietate si asupra unei case ... (vezi toată discuția)