avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima Casa

La cat timp dupa ce am achizitionat un apartament prin programul prima casa pot sa incep contructia unei case ca fiind a2a locuinta? Existe vreo prevedere legala care te limiteaza in a obtine a2a locuinta in conditiile in care prima este prin programul Prima Casa?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:19, 16 Martie 2014
NU exista o astfel de norma prohibitiva. De a 2-a zi puteti sa sapati fundatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa si contractul de vanzare cumparare intre rude iulia pinzaru iulia pinzaru Buna seara, dilema este urmatoarea: in programul \"prima casa\" exista restrictii prin care ginerele sa nu poata cumpara un apartament de la ... (vezi toată discuția)
Prima casa - daca am deja o casa in constructie CristinaComan CristinaComan Buna, Daca am inceput lucrarile pentru o casa, adica am o casa in constructie doar la stadiul de fundatii, pot accesa credit Prima Casa pentru a-mi cumpara ... (vezi toată discuția)
Finantari tineri casatoriti DanielaMihaela DanielaMihaela Banuiesc ca asta e vesnica intrebare a tinerilor casatoriti : exista vre-un ajutor din partea primariilor sau vre-un program de finantare europeana pentru ... (vezi toată discuția)