avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa - daca am deja o casa in constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa - daca am deja o casa in constructie

Buna,
Daca am inceput lucrarile pentru o casa, adica am o casa in constructie doar la stadiul de fundatii, pot accesa credit Prima Casa pentru a-mi cumpara un apartament?
Mentionez ca nu am contractat credit pentru casa pe care am inceput sa o construiesc. AM facut din fonduri proprii.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
CristinaComan, utilizator
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 19:39, 21 Martie 2014
pai, este prima casa sau nu ?
Pai am inceput casa. dar nu e finalizata. am realizat ca va dura mult pana o termin. si pana atunci mi-as luat un apartament prin prima casa. Asta intreb... daca pot sa mai iau credit cu prima casa pt un apartament daca deja am sapat fundatia pt o casa...
Dvs. sunteti proprietarul casei in constructie? Terenul si casa in constructie sunt pe numele dvs?
Dvs. veti fi proprietarul casei pe care acum o construiti doar in momentul in care aceasta va fi intabulata. Pana atunci, aceasta "casa" ......nu exista.
Consider ca veti putea accesa prntru prima casa.
Doar verificati conditiile legale actuale ale programului, nu stiu daca exsta limitari primvind terenuri in proprietate. Inainte nu erau.

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort Neavizat Neavizat Contractul de construire este pe numele unuia dintre ex-soti.Imobilul este construit si platit prin credit ipotecar in timpul casatoriei, dar nu este ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare kaoelena kaoelena am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa la rosu catalucan catalucan Buna ziua, am construit o casa la rosu si acum nu mai am bani pentru a o termina. As vrea sa stiu daca se poate intabula casa la rosu pentru a o pune gaj la ... (vezi toată discuția)