avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa - daca am deja o casa in constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa - daca am deja o casa in constructie

Buna,
Daca am inceput lucrarile pentru o casa, adica am o casa in constructie doar la stadiul de fundatii, pot accesa credit Prima Casa pentru a-mi cumpara un apartament?
Mentionez ca nu am contractat credit pentru casa pe care am inceput sa o construiesc. AM facut din fonduri proprii.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
CristinaComan, utilizator
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 19:39, 21 Martie 2014
da. eu si sotul suntem proprietarii pamantului. si avem avizul de construire pe numele nostru. doar ca inca suntem in stadiul de constructie.
multumesc de informatii. oare este un loc unde as putea afla sigur?
Intrebati la banca.
Este cel mai sigur.
Cat timp constructia nu este finalizata, receptionata si intabulata, nu sunteti proprietari pe imobil.Autorizatia de Construire este doar o hartie care va permite sa deveniti in viitor proprietari pe ceea ce veti construi.
Mergeti si cereti relatii la banci, acum aveti doar un teren in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort Neavizat Neavizat Contractul de construire este pe numele unuia dintre ex-soti.Imobilul este construit si platit prin credit ipotecar in timpul casatoriei, dar nu este ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare kaoelena kaoelena am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa la rosu catalucan catalucan Buna ziua, am construit o casa la rosu si acum nu mai am bani pentru a o termina. As vrea sa stiu daca se poate intabula casa la rosu pentru a o pune gaj la ... (vezi toată discuția)