avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie

Am luat o amenda acum catevazile pe care nu am reusit inca sa o achit.
Cat timp am la dispozitie sa achit amenda, sau daca a trecut proiectul de lege care iti suspenda permisul pentru neplata amenzii ca sa stiu macar cat timp mai am ca sa o achit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: victorioan , utilizator 13:40, 17 Martie 2014
Puteti achita amanda la jumatate din valoarea aplicata in termne de 48 de ore
Dupa acea in 15 zile aveti dreptul sa o achitati integral
Nu achitati amenda,dosarul va declinat in competenta autoritatii fiscale responsabile domiciliului dv
Amenda de platit am sa o platesc.
Vreau sa stiu daca in caz de nu reusesc sa o platesc in max 30 nu imi suspenda permisul?
Pentru ca am auzit de o ordonanta in sensul asta si nu gasesc daca a trecut sau nu.
Este propunere care nu a fost inca promulgata si publicata in Monitorul Oficial
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu platesc amenda de circulatie la timp? bee79 bee79 Mi-a fost ridicat permisul pentru neacordare de prioritate in trafic. Am primit amenda 170 lei/48 h si suspendarea permisului pe 30 de zile. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis Blue-Sky Blue-Sky Am primit un Proces Verbal de contraventie cu suspendarea permisului pentru 30 de zile si amenda de 390 lei, platibila 195 lei in 48 ore. Intrucat consider ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa in portal Roraican Roraican Inca nu am platit amenda (50%) pentru ca m-am incadrat in cele 48 ore cand am facut plangerea. Daca respingerea plangerii s-a facut, deocamdata, doar pe ... (vezi toată discuția)